top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Feirer fødselstermindagen med MEME :)

I dag er det datoen for fødselsterminen, 29. april – og selv med svake rier siden i går ettermiddag, våknet jeg opp i dag uten baby. Så, for å drøye tiden enda litt til, så fyller jeg ut denne meme’n som jeg har tyvlånt fra Anetts Ujevne tanker-blogg. Man skal visst ha en meme på sin blogg har jeg hørt, så kopier villig vekk, de som måtte ønske:

——————-

HAR DU VÆRT FORLOVET? Ja, siden 01.07.01 – og så ble jeg gift 07.07.07.

LENGSTE FORHOLD? Blir nok med min mann det, siden august 1999.

SISTE GAVE DU MOTTOK? Utenom smågaver vi har fått til babyen som er på vei, så var vel siste gaven fiiine smykker fra Dyrberg/Kern som morsdagsgave fra gutta mine.

NOEN GANG MISTET EN TELEFON I GULVET? Dessverre, ja… Oftest mister faktisk Glenn min telefon i gulvet. Han er nok bare misunnelig…

NÅR ER SISTE GANG DU TRENTE? Tja, hvis man ikke regner med modningsrier som trening av magemusklene, så er det dessverre skummelt lenge siden sist…

TING DU BRUKER MYE PENGER PÅ? Stort sett brukes våre penger på Ultra på Bryn, i tillegg til å sende penger til Sparebanken Volda Ørsta sånn har vi har et sted å bo.

SISTE MAT DU SPISTE? Frokost – 2 skiver med peppersalami.

FØRSTE DU LEGGER MERKE TIL VED DET MOTSATTE KJØNN? Sjarm og øyne.

FAVORITTSANG? Ååå, det er mange det. Sangen hvor tittelen på bloggen vår er hentet fra, Butterfly med Lenny Kravitz, er helt nydelig. Purple Rain med Prince, Comfortably numb med Pink Floyd og Songbird med Eva Cassidy er også perler.

FAVORITT KJØPESENTER? Mest frekventerte er uten tvil Bryn senter, men favorittsenter? Kanskje Sandvika Storsenter, hvis man kan dra dit på en formiddag uten barn og bruke goood tid.

EIER DU ET PAR TERNINGER? Helt sikkert, ett eller annet sted…

TULLERINGER DU FOLK? Tja, hvis man med det mener at man ringer til folk man kjenner og later som man er noen andre, så jada, det hender det. Men menes at man ringer, for så å legge på uten å si noe, så nei.

SISTE BRYLLUP DU VAR I? Mitt eget. — Redigert; Et årvåkent blikk fra søster Marianne, påpekte at dette rett og slett er feil. Etter vårt eget bryllup var jeg til og med forlover for skjønne Pia, da hun fikk sin Kenneth, 15.09.07.

DEN FØRSTE VENNEN DU HADDE RINGT TIL HVIS DU HADDE VUNNET I LOTTO? Oj – etter mannen og familien, så hadde det kanskje blitt… Nei, første og beste på lista tror jeg 🙂

SIST GANG DU SÅ DIN(e) BESTEVENN(er)? Hm… Har vel ikke en bestevenn, men mange gode venner. Og de er jeg heldig som får sett ganske ofte om dagen. Det er merkelig hvordan ekstra tid fordi man bare går hjemme og venter på fødsel gjør at man får sjans til å møte folk på lunsj og kaffeslabras.

FAVORITT FASTFOOD-RESTURANT? Fastfood… Hm, gutta mine ville helt klart sagt McDonalds, men siden jeg ikke er spesielt interessert i den leken de slenger med på Happy Meal, så er jeg nok ikke enig der. Teller Big Horn Steak House som fastfood? Gleder meg i alle fall veldig til jeg er ferdig med denne graviditeten, så vi kan gå dit og spise en skikkelig god biff etterhvert 🙂

STØRSTE LØGNEN DU NOEN GANG HAR HØRT? Hjælp, klarer ikke komme på noe fornuftig å skrive her, jeg…

HVOR ER DITT FAVORITTSTED Å SPISE MED VENNER? Synes det er morsomt å «oppdage» nye steder, selv om det blir utrolig sjeldent. Og er heller ikke spesielt bevandret i spennende spisesteder i Oslo. Synes uansett det er veldig koselig å invitere venner til oss, eller gå på middagsbesøk.

KAN DU LAGE MAT? Nja, liker det jo – selv om jeg irriterer meg over at det alltid blir de samme tingene som vi lager. Lite kreativ synes jeg, særlig i hverdagen. Er nok ingen gourmet-kokk, dessverre…

BESTE KYSSER? Mannen I Mitt Liv.

SIST GANG DU GRÅT? Oj, det begynner å bli en stund siden – enda jeg er hormonell og gravid om dagen. Nei, vent! Det var da jeg så «PS: I love you på kino». Jeg tror jeg begynte å grine 8 ganger av den filmen…

VONDESTE MAT? Her vil onde tunger (f.eks. HeidiPeidi) ha det til at jeg ikke liker noe som er godt, men det er selvfølgelig bare tullball. Hvis det kan kvalifisere som mat, så vil jeg helt klart si sylteagurk! Generelt er råtten mat i eddik, ikke noe godt…

DET DU LIKER BEST VED DEG SELV? At jeg stort sett er flink til å tenke positivt og glede meg over små ting.

DET DU LIKER MINST VED DEG SELV? At jeg kanskje ikke er spesielt flink til å si nei, når jeg egentlig burde. Men jeg øver 🙂

FAVORITTFILM? Som med favorittlåt, vanskelig å velge… Likte Juno godt, PS: I love you, American History X, Purpurfargen, Pay it forward…

KAN DU SYNGE? Nei, det vil jeg ikke si. Men det hindrer meg ikke fra å synge for full hals for mine to gutter 🙂 …eller i bilen…

SISTE KONSERT DU VAR PÅ? Hehe – det blir nok i forbindelse med bursdagen til Ann-Kristin, hvor Marianne og jeg tok henne med på konsert med Stage Dolls og Return! En høydare… 🙂

SISTE KYSS? I dag morges, da Mannen dro på jobb.

SISTE FILM DU LEIDE? Begynner å bli lenge siden vi leide film. Har fått dilla på å kjøpe dvder, så vi har nok å ta av…

EN TING DU ALDRI FORLATER HUSET UTEN? Mobiltelefon.

RØYKER DU? Aldri.

SOVER DU MED ELLER UTEN KLÆR? Alltid uten.

HVEM SOVER SAMMEN MED DEG HVER NATT? Glenn, og av og til Noah.

FUNGERER AVSTANDSFORHOLD? Fungerte fint mellom Oslo og Bergen i ca 6 mnd i alle fall.

HVOR MANGE GANGER HAR DU BLITT STOPPET AV POLITIET? 2 ganger. Første gang som 14-15 åring, bakpå mopeden til Ann-Kristin, og jeg hadde ikke hjelm. Vi holdt på å tisse på oss. Andre gang for et par år siden, i rutinemessig sikkerhetsbeltekontroll – og jeg holdt fortsatt på å tisse i buksa. Enda jeg selvfølgelig hadde sikkerthetsbelte på. Alt for stor respekt for autoriteter.

LIKER DU KAFFE? Jabba dabba dooo! Gleder meg til jeg kan drikke kaffe uten å tenke på lille nurket i magen… 🙂 Trippel latte med lettmelk, evt dobbel cortado, er nok favoritten. Og da selvfølgelig fra Stockfleths.

HVORDAN LIKER DU EGG? I alle mulige varianter, bare ikke hardkokt (yuck, de blir jo grønne).

TROR DU PÅ ASTROLOGI? Nja, tror på at det er ting ‘der ute’ som jeg ikke skjønner, men trenger ofte litt håndfaste bevis for å tro skikkelig på noe. «Jakten på den 6. sansen» gjorde susen for å få meg til å tro mer på denslags i alle fall… Skommælt!

SISTE PERSONEN DU SNAKKET MED PÅ TELEFONEN? Mannen.

SISTE PERSON PÅ DIN TAPTE ANROP-LISTE? Christina Grov Berger. Og som alle andre venner som ringer, når jeg ikke rekker telefonen, så trodde hun at jeg fødte. Men den gang ei…

HVA SIER DEN NYESTE MELDINGEN PÅ MOBILEN DIN? «Går i møte fra kl 10-11.» Fra Mannen som er meget tilgjengelig om dagen, og venter spent på den «Du må komme hjem, fødselen er igang!»-beskjeden…

VELG EN SANGTEKST, OG SKRIV TEKSTEN FRA OG MED FØRSTE VERS OG TIL REFRENGET ER FERDIG

HVA SLAGS SYLTETØY LIKER DU? Fått dilla på Noras nye syltetøy nå, frossent – nesten som hjemmelaget. Bringebær og jordbær.

KAN DU SPILLE BILJARD? Kan og kan. Jeg gjør det ytterst sjeldent, men det hindrer meg ikke at jeg ikke er noe god – all spill og lek er moro.

LIKER DU KART? Ikke eplekart, da får jeg vondt i magen. Geografiske kart liker jeg godt, men ser for sjeldent på det.

FORTELL ET FAKTUM OM DEG SELV? Storetærene mine svinger inn mot neste tå, og tåen ved siden av storetåa er lengre enn storetåa.

NOEN GANG VÆRT PÅ TEMAFEST? Ja, men synes stort sett det er ganske teit.

SISTE GANG DU LO AV NOE DUMT? Ler av dumme ting hele tiden.

NÅR VÅKNET DU OPP I DAG? Tja, første gang før kl 8, men slumret videre og stod nok ikke opp før rett før kl 10. Sånn går det når man har små-rier hele natten…

DET BESTE MED VINTEREN? At det ser vakkert ut, når det er ordentlig snø og ikke bare slaps. Men det aller beste med vinteren er nok jula.

NAVN PÅ DITT FØRSTE KJÆLEDYR? Per. En undulat som min lillesøster Jannicke skulle få døpe, og da ble det Per. Per Valen, faktisk. Så vi har lenge hatt et hvitt kors i hagen på Hellvik, hvor det står Per Valen på. Litt kjipt å få besøk av pappas fetter, Per Valen, men han bor nordpå, så han kommer ikke så ofte…

SYNES DU PIRATER ER KULE ELLER OVERVURDERTE? Har lite forhold til pirater. Hørt de har stjælt masse penger utenfor Somalia nå, de er vel ikke så kule kanskje, men sikkert veldig desperate.

HVA SKAL DU DENNE HELGEN? Vanskelig å legge planer med denne snuppa inni magen – vet jo aldri når hun vil ut. Så enten skal jeg slappe av og vente, eller så skal jeg føde – eller så skal jeg kose med det lille nurket mitt.

BURSDAG? Jada, på selveste bryllupsdagen vår: 07.07.

HVA VIL DU BLI? Når jeg blir stor? Nei, det er for tidlig å bestemme seg for… Lenge igjen.

SMILER DU? Støtt og stadig 🙂

SAVNER DU NOEN AKKURAT NÅ? Ja, jeg skulle gjerne hatt Mannen min her, så jeg fikk følge til kontroll hos jordmor i dag. Kjøre bil med sånne smårier er ikke noe jeg gleder meg overstadig til.

HVIS DU KUNNE DRATT HVOR SOM HELST I VERDEN, HVOR? FrankrikeT 😉 Skal bare vinne i Lotto, så skal vi kjøpe fett sted der som alllle kan komme på besøk til. Gleder meg, Rivieraen rocker!

ER DU BETATT? Ja, Noah og Lukas har den effekten på meg. Eller vent, det er kanskje mer forelskelse?

HVA ER FAVORITTNAVNET DITT? På snuppeline ser det ut til å bli Linnea. Selv om lille My var lenge oppe til diskusjon.

HVILKEN FARGE ER DET PÅ BIKINIEN DIN? Fnis, bikini….

VAR DU PÅ FERIE FORRIGE MÅNED? Nei, men var på familieferie i Bergen i februar. Fantastisk by og fantastisk folk!

NOEN GANG VÆRT PÅ CRUISE? Hvis Color Fantasy til Kiel teller, så fikk vi tur med den båten i bryllupsgave.

HAR DU EN SØSTER? Nei, jeg har to – verdens beste 🙂

ER DU FORELSKET? Ja!

HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ SYKEHUS, HVORFOR? Yup, et keisersnitt og en fødsel. Og ellers to ganger, med syke barn.

HVA SKAL DU GJØRE NÅR DU ER FERDIG MED DENNE? Forte meg avgårde til lunsj med Sara, før jeg skal på jordmorkontroll …igjen…

——————-

Ha en nydelig dag folkens!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page