top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Førjulskos hos Hviit

Torsdag i forrige uke var jeg så heldig å få være med på Førjulskos hos Hviit. Tre skjønne bloggjenter (Linda – driver nettbutikken Hviit, Nina – Stylizimo og Cecilie – Cecilies lykke) inviterte interiørbloggere til en koselig kveld hjemme hos Linda. Ingen agenda, ingen regi – bare møtes for å skravle og bli kjent, få se det Hviit’ske hus på innsiden og naturligvis; få snoke litt rundt i showrommet til Hviit (for en drøm!)


Slikt initiativ settes det pris på og intet mindre enn 50 bloggere møtte opp – i tillegg til at det var venteliste og planleggingen av ny kveld var påbegynt allerede før denne første var arrangert. Bloggere er sosiale og glade i bli kjent med hverandre – også utenfor bloggverden, det er det ingen tvil om!
Og – for en kveld det ble!

Det var hjemmebakt og butikkbakt (makronene i forkant på bildet over er mine hjemmebakte-men-butikkjøpte – takket være Sebastien Bruno på Frogner!), det var kaffe fra Nespresso og te fra Pukka (♥ elsk og elsk ♥), det var flust av fine folk å snakke med (til og med storfint besøk fra Trøndelagsbataljonen og Vestlandsbanen!) – og inntrykket mitt etter endt kveld var blant annet; det finnes så utrolig mange hyggelig mennesker i denne verden! Til tross for at jeg møtte mange av disse for aller første gang på torsdag, og til tross for at de færreste der hadde lest min lille, rare blogg (jeg er strengt tatt ikke ordentlig interiørblogger i det hele tatt, men fikk snike meg med likevel), er jeg overbevist om at jeg kunne sittet og snakket med mange av disse menneskene i timer på timer på timer. Er ikke det rart?Vi fikk med oss vidunderlige goodiebags som inneholdt go’saker i fleng! Jeg viser frem dette på bloggen ved en senere anledning og dere skal heller ikke se bort i fra at jeg deler ut noen av gavene jeg fikk i en ny give away til dere, mine blogglesere! For det å ha personlig give away var jaggu en morsom greie! Jeg elsker å gi gaver og når jeg kan finne ting jeg selv synes er fine og gi de ut til folk som gir så hyggelige tilbakemeldinger, så tror jeg nok ikke det blir lenge til neste gang. Må bare finne frem noen gaver først…

Tusen takk til Linda, Nina og Cecilie for at dere arrangerte dette førjulstreffet – jeg storkoste meg! Takk for jobben dere har gjort i forkant, med å skaffe sponsorer til goodiebags og lotteriet, fikse og ordne. Jeg setter utrolig stor pris på det!

Og ettersom det ble smekkfullt i showrommet til Hviit og jeg ikke fikk handlet med meg noen godsaker, så skal jeg rett og slett ta en liten shoppingrunde i nettbutikken hennes nå. Så får vi se hvilke av de fine tingene jeg skal velge …og om de skal ende opp hjemme hos meg eller om jeg skal gi det bort!

Vil du lese flere blogginnlegg fra denne kvelden, så anbefaler jeg at du tar turen innom dette blogginnlegget hos Hviit – der er alle lenket opp så du kan klikke deg rundt og virkelig storkose deg med innleggene til disse 50 bloggerene. Det anbefales!

Takk for meg, Linda – gleder meg til vi sees igjen!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page