top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Et frokostmøte om dagen, er bra for …dagen!


Det gir meg virkelig et stort adrenalinkikk å stå foran mennesker og snakke om ting som engasjerer meg!

I dag stod jeg opp kl 05:00 for å gjøre de siste forberedelsene mentalt, praktisk og fysisk (dager som i dag krever f.eks. neglelakk – slettes ikke dagligdags!) – for i dag skulle jeg holde et frokostmøte på vegne av Nesodden Næringsråd, innenfor temeaet sosiale medier.

Det var uklart på forhånd hvor mange som kom til å dukke opp, men 30 oppmøtte nesoddinger tolker jeg dit hen at sosiale medier engasjerer store deler av befolkningen, både privat og profesjonelt – dette ville folk lære mer om og ingenting gleder meg mer. De oppmøtte representerte alt fra enkeltmannsforetak til en av kommunens største arbeidsgivere, nemlig Nesodden kommune (for øvrig med ny, egen facebookside og twitterprofil – gratulerer!).

Og for en gjeng!

Jeg hadde presentasjonen min, foiler jeg ville vise frem og snakke rundt – og mye av det fikk jeg nok formidlet. Men; Denne gjengen var så engasjert at spørsmålene virkelig haglet underveis – og jeg digget det! Jeg vet ikke hva slags inntrykk de som hørte på satt igjen med, men jeg forsøkte å svare fra hofta og toppen av hjernebarken så godt jeg kunne. Med såpass mange spørsmål underveis, innenfor veldig variert nivå og innenfor varierte emner, kan det lett bli ustrukturert og kanskje spesielt for de som ikke kjente så godt til disse mediene på forhånd. Håper likevel de fremmøtte satt igjen med noe læring – og aller helst en god dose inspirasjon og motivasjon for å titte nærmere på sosiale medier!

Presentasjonen min blir lagt ut på Slideshare.com og linkes fra bloggen etterhvert, men jeg har ila presentasjonen avdekket at noen slides bør byttes om rekkefølgen på og kanskje en slide eller to bør legges til og trekkes fra – så jeg legger det ut når disse endringene er gjort.

Jeg fikk snakket med endel av de som kom på møtet i etterkant og flere har allerede ytret ønske om en videre prat for å se på deres bedrift sine muligheter innenfor sosiale medier. En lurte til og med på om jeg kunne tenke meg å bli leid inn som kursholder innenfor dette temaet – og såklart jeg vil det! Jeg blir så glad av å kunne bistå til å spre det glade, gode budskap om mulighetene innenfor sosiale medier til enda noen nye folk! Kursvirksomhet og foredragsholding er definitivt et områder jeg ønsker å utvikle meg videre innenfor, så jeg tar det rett og slett som et stort kompliment og en god start å bli spurt om det etter et slikt møte.

Til slutt; Om noen av dere som var på frokostmøtet i morges er her inne og leser dette, så oppfordrer jeg dere til å legge meg til på facebook, twitter, linkedin eller hva dere ønsker – jeg holder gjerne dialogen videre med dere!

Dette innlegget blir publisert i bloggen på Valen-Utvik.no også – om enn i noe moderert form.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page