top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Endelig på plass!


Nå er vi endelig hjemme!

Akkurat nå sitter jeg godt krøpet opp i sofaen på bildet til venstre her, klar til å blogge mitt første innlegg fra vårt nye hus. Ingenting er ordentlig på stell, vi har så vidt begynt å snuse på noen av de lagrede pappeskene med tingene våre og vi har fortsatt endel igjen av oppussingen. Men; Jeg har akkurat nå tre barn som sover søtt i etasjen under. En prinsesse på eget rom for første gang i sitt liv og to prinser i drømmesengen – en køyeseng. Ekte Mannen er oppe i leiligheten vi har bodd i til nå for å hente siste rest av spor etter oss, mens jeg selv nå straks tenkte jeg skulle ut og vanne litt i kjøkkenhagen min. Ja, for min fine svigermor har hjulpet meg med å lage kjøkkenhage, fortenk!

Egentlig er jeg ganske sliten nå, men bare sånn go’sliten. Fremover er det bare artig jobbing igjen; Pakke ut og få på plass livet vi hadde i Etterstadkroken, se om det passer her ute på Nesodden. Fylle de nye bokhyllene med bøkene våre, hente frem vår elskede Nespressomaskin og legge klærne våre på plass og få litt oversikt igjen. Og ja, vi kommer nok til å bruke ganske lang tid før vi er helt på plass – men det blir så bra til slutt!

Pinsehelgen går nok med til noe som i utgangspunktet kunne vært veldig kjedelig, men når man vet at man pakker ut for å bo – virkelig bo! – da gjør det noe med motivasjonen min. Og, når vi i tillegg får besøk av søstrene sisters med sine kjære i morgen, og når vi vet at de nok kommer til å hjelpe oss litt og så kommer vi til å grille litt og så kommer noen av de til å sove over her – da er det vel ikke rart at jeg gleder meg til fortsettelsen?

Ha en nydelig pinse alle sammen og takk for at dere kommer innom her! Det sier jeg forresten alt for sjelden, men jeg blir altså veldig glad for alle som titter innom og leser det jeg skriver, og så blir jeg selvfølgelig ekstra glad for alle som tar seg tid til å legge igjen en liten kommentar til meg også!

Håper dere får en praktfull helg, godingene!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page