top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

En strålende god tid, med dårlig tid


Det skjer så mye bra for tiden, godeste leserene mine – at jeg rett og slett må klype meg i armen med ujevne mellomrom for å sjekke at dette virkelig hender med meg. At det virkelig stemmer at ting klaffer, legger seg til rette og åpenbarer seg – akkurat sånn som det oppleves for meg.

Det er helt klart noe i det ordtaket om at en god ting sjelden kommer alene. Eller vent – var det kanskje at en dårlig ting sjelden kommer alene? Uansett, jeg er en positiv person og velger derfor den positive varianten av det ordtaket; Nå er det mange morsomme ting som skjer på en gang!

Sånt har man definitivt ikke lov til å sutre over. Selv om mange morsomme ting skjer samtidig nødvendigvis betyr at tiden veldig, veldig sjelden strekker til – så er det jo dette jeg vil! Full action, full rulle, morsomme utfordringer og hyggelige dager med store smil!

Så får jeg heller en veldig god grunn til å løse tidsutfordringen min på en måte som jeg også er veldig glad i; Å strukturere! Nå får jeg strukturere nye utfordringer i et nytt år …i en ny, fantastisk fin og inspirerende almanakk! BookbindersPaléet er en av mine absolutte favorittbutikker og der inne kan jeg gå og drømme og fantasere i lange, gode stunder. Når jeg nå har en perm så fantastisk vakker, med kalenderark så hvite og tomme, med nye plastlommer klare til å romme alt fra visittkort til løse lapper – og med to gode og fine tusjpenner i rødt og sort, ja – da blir dette kontorrekvisitta-hjertet varmt, bløtt og lykkelig!


Så, vil dere vite mer om hva som skjer om dagen? Så klart jeg forteller! Jeg mener – jeg har jo akkurat lagt ut bilde av min almanakk fullt ut lesbar for den som måtte ville lese, så her er det ingen hemmeligheter.

  1. Jeg fikk besøksrekord på bloggen på innlegget om surdeig og innlegget om relasjoner på nett vs relasjoner ‘i virkeligheten‘ og responsen i form av kommentarer både på bloggen, twitter og facebook har vært helt overveldende! Jeg lover å svare på kommentarene i løpet av dagen, men tar en fellestakk her; Tusen takk for den strålende responsen og alle go’ordene, godeste leserene!

  2. I går var jeg på nok et møte med Home & Cottage og dette var det første møtet jeg hadde med de etter at jeg er kommet ordentlig igang med de sosiale løsningene for de. Og for noen fine folk! Så klare for innspill, endring og utvikling – positive til det meste jeg foreslo. Sånne folk er en drøm å jobbe med og jeg er ekstremt takknemlige for at de ble min første kunde! Kan hende jeg blir litt bortskjemt av dette, hvem vet? Vi fikk i alle fall snakket om den videre strategien for deres satsning på sosiale medier og jeg kan love at vi har mye spennende i vente – gleder meg til å kunne fortelle mer om det!

  3. Jeg fikk også signert min første kontrakt i går – så nå er det offisielt; Jeg er en gründer! Jeg har etablert en bedrift (ikke rent formelt enda, men det kommer straks) og skal straks igang med å sende ut min første faktura! Det føles ganske spesielt at dette faktisk nå har blitt en realitet. Denne lille drømmen som har ligget i magen veldig lenge, en liten tanke som har vokst seg større og større og som brått og ganske uventet fikk masse næring, inspirasjon og god oppbacking fra alle kanter – har nå rett og slett blitt en realitet! Fantastisk spennende!

  4. Nå som min første kontrakt er signert, er det absolutt på tide å formalisere kunde nummer to, nemlig OfficeTeam. Første møtet med de var for å definiere prosjektet – og jeg synes møtet virkelig åpnet opp for mange muligheter. Det er spennende at Home&Cottage har fokuset på B2C (rettet mot forbrukere), mens OfficeTeam har B2B-fokus (business2business). Utfordringene mine i forhold til sosiale medier blir naturligvis vinklet på en annen måte med OfficeTeam og slikt likes. Nå skal jeg sy sammen en presentasjon av mitt forslag til løsning for de. Spennende!

  5. I tillegg til at jeg nå får jobbe med det som hele tiden har vært hobbyen min, har jeg også nå blitt spurt om jeg vil prøve meg som skribent for Home&Cottage sin fantastisk fine reklamekatalog! Er slettes ikke sikkert at dette blir noe av, men jeg skal definitivt gi det en sjanse! Og bare det at jeg får muligheten synes jeg er utrolig hyggelig! Muligens ett nytt ben å stå på…?

  6. Jeg har valgt et navn på mitt lille enkeltpersonsforetak! Med god hjelp fra fra venner på facebook, twitter, bloggen og ellers har jeg laget meg en liste over mulighet navn. Ingen av navnene slo virkelig godt i magen, men flere var likevel gode. Jeg veide litt frem og tilbake i forhold til å ha noe som var omfattende nok (nok til at jeg kan ta andre typer kunder og prosjekter om det er ønskelig etterhvert), forklarende nok (for hvordan forklarer man hva jeg gjør i et bedriftsnavn egentlig?) og at det ikke var alt for ‘oppbrukt’. Til slutt var det noen kloke hoder som sa det jeg selv hadde tenkt en stund; «Hva med å kun bruke Valen-Utvik?» Så det skal jeg gjøre. Astrid Valen-Utvik jobber i Valen-Utvik. Min private blogg har adressen valen-utvik.blogspot.com – men når jeg etterhvert får registrert domenet valen-utvik.no (trenger org.nr. og slikt til denslags), så skal bloggen flyttes over dit, i tillegg til at siden skal inneholde informasjon om tjenesten jeg kan tilby. Det blir så gøy når det er på plass!

Jeg vet det ikke er typisk norsk å skryte og selv om dette innlegget langt fra er ment som selvskryt, så er det nok heller ikke typisk norsk å være så fornøyd som jeg nå er, og dette innlegget kan kanskje oppfattes slitsomt, blærete og hvavetjeg. Men vet dere hva?

Jeg er strålende fornøyd med livet om dagen – og det har jeg rett og slett lyst til å fortelle dere! Jeg koser meg med utfordringene jeg har skrevet om over, jeg fyller almanakken etter beste evne, jeg klyper meg i armen – og jeg ser ut på det strålende været, hører det knitrer i peisen og lurer på om jeg skal hente meg ny kopp kaffe å varme meg på. Det er ingen tvil om at gode ting gir god energi – at engasjement og entusiasme avler gode tanker og mer overskudd! Denne positive spiralen håper jeg skal vare lenge, lenge, lenge …og jeg håper at den smitter over på dere som leser!

Jeg synes vi alle fortjener at 2010 skal starte med den største og beste positive spiralen som finnes og at den varer og varer og varer!

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page