top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

En interiørperle

Min bitte lille svigerinne (eller tantebarn som jeg kaller henne) June har fått seg en ekstrajobb og jobber nå av og til i en liten interiørbutikk på Bjølsen. Lørdag tok Noah og jeg turen dit for å ta oss en titt og se om vi kunne finne litt inspirasjon og kanskje noen småting til BoligProsjektet på Hellvik. Og for en skjønn butikk!!!

Butikken jeg snakker om heter Kremmerstua og ligger vegg i vegg med Mat og Mer på Bjølsen. Det er en sånn type butikk som jeg kan gå i timesvis i, til tross for begrenset størrelse på butikken. Titte og titte og titte… Noen av de uavhengige, mindre interiørbutikken synes jeg ofte enten blir for ‘jalla’ (kom ikke på bedre uttrykk nå) eller for eksklusiv, men denne syntes jeg var en helt herlig. Ryddig og fin, samtidig som det var mange overraskelser innimellom.

Jeg fikk med meg noen småasjetter som jeg har vært på jakt etter en stund, noen store, fargerike tekopper og et par gode kaffekopper til deilig latte med min Nespressomaskin. Men, disse tingene må dere nok komme hjem til meg for å få sett på, for de har jeg ikke fått tatt bilde av foreløpig. Jeg klarte derimot å knipse litt rundt i butikken mens så meg rundt og fikk tatt bilder av flere ting jeg ønsket meg derfra. Blandt annet noen høye skap og en lysekrone. Og mye, mye annet fint. Bare at en titt (klikk på bildene for å se de større og få med detaljene).

Min søte Noah er forferdelig opptatt av diamanter om dagen. Jeg kan drømme om at han prøver å lære seg noen triks siden ‘diamonds are a girls best friend’, men jeg tror nok han er mer påvirket av «Brødrende Dal og spektralsteinen«. Men i alle fall, denne butikken hadde jaggu noen ‘ekte’ diamanter til samlingen hans også;


1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page