top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

En GLANSfylt tilværelse

Denne uken har vært helt vilt hektisk. Det har vært store kampanjer for en kunde, innsalgsmøter for store kampanjer for en annen kunde og føråpning av butikk for en tredje kunde. Dette blandet med skoleavslutninger, siste dag i barnehage, fotballkamper og resten av hverdagslivet vårt, har gjort at Ekteamannen og jeg nok har sovet i snitt 4-5 timer per natt de siste dagen.

Men – det er fantastisk gøy da! Det er ingen tvil om at vi får energi av å ha mange baller i luften og selv om det ervel hektisk noen ganger, så er jeg veldig takknemlig for at det ikke er det motsatte av hektisk.

Vanligvis gis vi gode muligheter til å hente oss inn igjen i helgene, brought to us by NRK Super. Småtrollene ståropp, koser seg med barnet og lar EkteMannen og Husfrua få sove litt (lenge). Denne helgen har vi bestemt oss for at vi skal stå opp sammen med Småtrollene. Vi har nemlig fått låne to ekstra Småtroll, og det er noe med det å ha Småtroll til låns… Man vil fremstå som de sprett-opp-av-sengen-foreldre vi ikke er.

Deborah Lippman og jeg er glar for GLANS!

Uansett – i dag måtte jeg opp tidlig av andre grunner, nemlig den storeGLANSdagen i regi av NIB (Norske Interiørblogger). Virker som et fantastisk arrangement, fyllt av seminar, shopping og festmiddag med awardshow – i tillegg til 150 inspirerende interiørbloggere,så dette blir nok en veldig bra dag.

Sove får vi gjøre når vi blir gamle, eller hva?

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page