top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Dronningen av å utsette…


Siden min vakre datter ligger og sover søtt i vogna si akkurat nå (legg merke til verdens skjønneste fot og noen nusselige tær nederst til venstre i bildet), så burde jeg selvfølgelig vært en fornuftig husmor. Jeg burde ryddet kjøkken, vasket bord, brettet og ryddet vekk klær, støvsugd og forberedt middag til resten av gjengen kommer hjem. Det er det jeg burde gjøre, men det jeg har lyst til å gjøre, er å drikke kaffe og lese nyeste KK. Så hva gjør jeg? Ringer min fantastiske mann, forklarer dilemmaet og venter på hans «råd». Og jaggu sier ikke Mannen Min at han synes jeg skal kose meg med kaffe og KK. For en snilling. Resten fikser vi senere i dag, sier han. Ikke rart jeg giftet meg med han, eller hur? Kaffe og KK it is then…

PS: Jada mamma, jeg skal ta meg sammen og gjøre noen av de tingene du synes jeg bør gjøre før familien kommer hjem. Bare en liten pause først, okay, så skal jeg være flink pike – akkurat slik du synes jeg bør være… 🙂

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page