top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Dette skulle vært om hage…

Jeg tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om hagen vår og til og med vise noen bilder min dyrbare kjøkkenhage – men, igjen kom dette Livet og forstyrret meg i bloggingen. Ikke nok med at vi skal på Alexander Rybak-konsert i kveld på verdens fineste strand, Hellviktangen – rett ‘nedi gata’ her hvor vi bor. I tillegg har vi klart å lure med oss opptil flere av de søteste og godeste vennene man kan få og noen av de kommer i tillegg innom oss først for å spise litt kyllingsalatmiddag og gjennomhøring av Rybak-cden som konsertvorspiel.

Så – da må husmora til verks, ikke tid til blogging. Nå må det ryddes og ordnes, mat må lages og piknikbag med pledd, varme jakker og drikke må pakkes og gjøres klar til en musikalsk festaften i kveld. For det er akkurat det det blir, for både små og store – det kjenner jeg på meg…

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page