top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Det er ikke snart vår. Likevel.

Jeg innrømmer det gjerne. Jeg begynte å lukte vår i luften. Jeg så tegn etter tegn etter tegn. Nå er snart våren her, tenkte jeg. Fuglekvitter og dryppende takrenner gjorde meg optimistisk.


Jeg var nok litt naiv. Tross alt, vi er kun i februar og vi skal snart arrangere VM på ski. Såklart vi trenger mer snø og lengre vinter. Mandag kveld fikset herr Oven den biffen.

Det skal han virkelig ha, herr Oven. Denne vinteren har vært intet mindre enn helt fantastisk! Den har til og med konvertert vår familie fra å være vinterhatere til å bli … ja, rett og slett bli glad i vinteren. Hvem ville trodd det? Da herr Oven ga oss en ny runde med Magic Winter Wonderland denne uken, ja – da smilte og takket vi.


Det gjorde at vi igjen kan bruke noen ettermiddager på å kombinere ukeshandling med ake/skitur med ungene. Da får vi laget enda noen snølykter. Da får vi kanskje endelig testet skøyteisen. Og ikke minst; da får jeg nydt deilige morgener på vei inn til kontoret i Bygdøy Allé, med kald blå himmel og lav, strålende sol.

Vinteren er helt alright, faktisk – og så lenge den oppfører seg så fint som den gjør nå, tar vi i mot med begge hender.

God onsdag, kjære venner!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page