top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Den berømte X-faktoren?

Greit, superseriøs og kjedelig i det forrige innlegget mitt, en liten svipptur innom facebook før husmorpliktene skal settes igang – og vips, så kommer jeg over tidenes beste audition!!! Den slags må jo deles med så mange som overhodet mulig og derfor, kjære gode, bloggleser; Fordi jeg setter så utrolig pris på at akkurat du er innom bloggen min i ny og ne, kanskje du til og med leser mine alt for lang, småseriøse skriblerier av og til, gir jeg deg nå en gedigen belønning! Sett deg godt tilbake i stolen din, trykk på play-knappen og NYT!


Hårene reiser seg på armene mine, jeg har gåsehud over hele kroppen og ja, jeg feller rett og slett noen tårer når jeg ser dette. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor det med tårene kommer, men når jeg ser noen som er så genuint gode, så sjarmerende dyktige og så ekstremt talentfulle – så bare kommer det.

Dette er en kar som har en så utrolig fantastisk stemme, i tillegg til at han takler scenen som han aldri skulle gjort annet – han er rett og slett en ferdig stjerne allerede (i motsetning til Susan Boyle og Paul Potts som ikke hadde sceneerfaring da de overrasket verden med sin stemmeprakt), at jeg kan garantere dere at denne karen kjøper jeg platen til – uansett! Så mye soul i stemmen, så mye ektehet og så utrolig kontroll over sitt talent!

Så, Danyl Johnson, jeg merker meg navnet ditt.

I’m a fan!

PS: Jeg virkelig digger, ja jeg strekker meg så langt som å si at jeg virkelig elsker så se på det utrolig fornøyde ansiktet til Simon Cowell når han ser et ekte, genuint talent som dette.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page