top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Deilig høst med innekosVi brukte tiden med Mona til å høste inn sesongens druer fra hagen vår, og nå er jeg travelt opptatt på Google for å finne den ultimate drue-oppskriften. Jeg lurer på druegele eller druesaft, men vurderer alle gode tips med stor takk! Hadde vært utrolig koselig å kunne gjøre noe ut av det vi har høstet fra egen hage. Vi fikk også inn de fine oransje kinesiske lyktene i helgen. Dette er en plante jeg fikk av sviger

mor for endel år siden, og de formerer seg nesten som ugress. Jeg har forsøkt å holde de i rekken med å spa ut og gi villig vekk til de som vil ha (Jannicke, jeg har enda flere til deg) – men det er uansett en fin fargeklatt å ha i hagen sin. Og ikke minst, på spisebordet.


Med Monas tilstedeværelse, nådde Linnea to nye milepæler på søndag; Både å sutte på storetåa på stellebordet OG drikke av flaske helt selv.
0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page