top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

De aller beste ønsker for 2010


Godt nytt år, fine lesere!

Nå er en utrolig hyggelig nyttårsfeiring ved veis ende. Eneste som gjenstår er litt oppvask på kjøkkenet, som Ekte Mannen så snilt har meldt seg frivilling til, for at jeg kan få leke meg litt med datamaskinen før sengetid. Små stunder med datamaskinen må snikes til innomellom forberedelser til besøk, hyggelig besøk eller rydding etter besøk – og for en luksus at livet er sånn for tiden! Gleder meg allerede til å gjøre istand til 1. nyttårsdagsfrokost med gode venner og skjønn familie…

Håper 2010 skal føre med seg enda flere koselig, sosiale samlinger i dette huset – for er det en ting jeg er sikker på er det aller viktigste i livene til denne familien her, så er det alle de utrolig gode, fine menneskene vi har rundt oss! Vi føler oss ekstremt priviligerte – og neste år skal vi definitivt passe på å kose oss enda mer med dere!

Denne engelen fikk bli med meg hjem fra en nyoppdaget blomsterbutikk med veldig mye fint interiør også, her på Nesodden – så det blir nok ikke siste turen dit. Men – i kveld sender jeg denne engelen ut i verden og håper de menneskene som trenger en hjelpende hånd, en god tanke, litt varme eller litt oppmuntring, tar engelen inn til seg og sender den videre. Engelen har fått mye påfyll av gode, varme tanker herfra i alle fall – så det burde være mer enn nok til alle!

Godt nytt år fineste fine – og takk for det gamle, kjære bloggen! Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen …og særlig alle de spennende tingene som ligger foran oss i 2010, men det må jeg som sagt skrive mer om i et annet innlegg. Nå må jeg gå og finne kopphåndkleet og tørke litt servise sammen med mannen min, før vi stuper til sengs.

Håper dere har hatt en fantastisk fin kveld!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page