top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Dåpen til Lukas


TUSEN TAKK til alle som har hjulpet til – vi hadde ikke klart å samle 35 stykker hos oss uten hjelp fra bl.a. mamma, svigermor Astrid, eplebakern Cathrine og snurrings-Marianne. Utlån av servise og ikke minst – eksperthjelp til vask av leilighet (du var så nøye mamma, at jeg kaller det vårrengjøring! Takk!) samt baking av kaker – helt strålende innsats på alle sammen! 🙂 Av alt som var av kaker, så kan jeg påpeke at det var eplekaka til Cathrine alle ville ha, og som det ikke ble en smule igjen av – så hvis noen trenger oppskrift på en fantastisk eplekake, så skal jeg videreformidle kontakten med eplekakekontoret i Skiptvet. Vi må også rette en stor takk til vår fantastiske «familiefotograf», Esben Johansen – som bl.a. har tatt bildene dere ser her i bloggen. Han fikk foreviget dåpen for oss, med alt fra bilder i kirka til familiebildene hjemme i Etterstadkroken, og vi er veldig takknemlige for at en proff og så flink fotograf gidder å gjøre oss den tjenesten! Tusen takk, onkel Essem! En stor takk til tante Jannicke også, som allerede har fikset på og fremkalt bilder for oss! Vi rekker ikke engang legge fra oss kameraet før hun har redigert og produsert papirkopier til oss – veldig snilt! Er jo helt strålende for oss som er så trege… Alt hadde jo sikkert bare blitt liggende i skuffen til gutta var i tenårene, hvis det ikke var for denne hjelpen! Så var det bare å få det i album da… 😉

Som nevnt tidligere i bloggen her, har vi følgende faddere til Lukas:

Takk for at dere vil være fadderene til Lukas!

Lukas fikk utrolig mye fint til dåpen sin! Flere nydelige album, inngravert med navnet hans til og med, utrolig fine kniver, servise, smykker, håndklær, tepper, bøker og penger. Noe har storebror Noah allerede tatt i bruk (boken fra Thea falt veldig i smak!), men vi gleder oss til Lukas også skal få gleden av dette. Tusen takk til dere alle sammen!!!


Jaja – da er det helg igjen! Glenn har nå begynt å jobbe 80%, så vi har fått utrolig mye mer ut av alle hverdagene – men det betyr selvfølgelig ikke at det ikke er ekstra koselig med helg fordet! Denne helgen tror jeg vi skal ta det ganske med ro. Skal en liten tur i bursdag på lørdag for å feire AKs store 32 års dag, men bortsett fra det tror jeg vi skal kose oss hjemme.

God helg til dere alle sammen!!!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page