top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Bridesmaids – en førførpremie!

Som blogger hender det man får tilbud om å teste nye produkter, gå på førpremierer eller andre ting – og noe av det takker jeg pent ja til. Denne gangen var det en før-førpremiere for bloggere på filmen Bridesmaids. De flinke folkene i Medialight promoterer denne filmen på vegne av sin kunde UIP, og torsdag denne uken samlet de noen bloggere til en spesiell filmopplevelse i UIP sine lokaler sentralt i Oslo. Jeg fikk lurt med min skjønne venninne Piamia og vi møtte opp uten å vite noe som helst om denne filmen.


Vi ble servert deilig sushi, godt drikke i glassene, chips og Smash Minis fløt på bordet og alt var klargjort for en god filmopplevelse. 17 spesielt inviterte, gode kinoseter seter, intim kinosal …og for en film!


God mat, godt selskap, strålende vertskap – en perfekt oppladning til denne filmen!Ta en titt på denne filmtraileren;

Det som var veldig behagelig med denne filmen, var den herlige castingen som var gjort. De har ikke brukt de «hotteste», største Hollywoodstjernene, noe som vi synes ga denne filmen en litt mer jordnær dimensjon (til tross for enorme bryllups- og utdrikningslagbudsjetter).


Filmen har blitt sammenliknet med «Hangover«, og det jeg synes den har felles med den filmen, er overraskelsesmomentene. At de trekker poengene og situasjonene lenger enn man forventer. Strålende festlig i «Hangover» og hysterisk festlig i «Bridesmaids».

Vi fikk vite at «Braidsmaids» har spilt inn mer enn det «Sex in the city» gjorde når den åpnet, og det skjønner jeg veldig godt. Denne er helt klart kulere, har flere hysterisk latter-fremkallenede elementer og ikke minst; situasjoner hvor man virkelig skulle ønske man tok med seg en pute hjemmefra slik at man kan gjemme seg bak puten når episodene blir alt for pinlig å se på.

Min kjære Piamia storkoste seg!

Denne filmen har premiere på norske kinoer 8. juli og jeg anbefaler alle som har lyst på en god latter å ta seg en tur på kino og få denne med seg. Jeg tror nok jeg skal samle en liten gjeng og se den en gang til – for så morsom var den faktisk! Og om dere vil ‘leke litt’ med filmen før den tid, kan dere klikke på denne lenken og få muligheten til å lage deres egen Bridesmaids-trailer med egne venner i hovedrollene.

Og til dere som tror dette er en ekstrem jentefilm som alle gutter vil hate; det tror virkelig ikke jeg! På samme måte som at «Hangover» ikke er en guttefilm som jenter ikke ler av, er dette en film jeg ikke hadde hatt noe som helst problem å ta med EkteMannen på – jeg er overbevist om at han hadde humret og ledd godt han også. Som enda et bevis på at det er helt ok å ta med gutter på denne filmen; Fredrik i Medialight satt ved siden av meg på denne filmen. Han så filmen for andre gang, men knegget og lo seg likevel godt gjennom filmen. Med andre ord; dette er en film for både jenter og gutter, selv om temaet kanskje er litt mer rettet mot den kvinnelige andelen av befolkningen.

Ta gjerne en titt inn til noen andre som var der denne kvelden og som har blogget om det;

  1. À la Karoline – «Hello GIRLS!«

Takk for meg og Piamia, flinke Medialight og UIP!

Slike før-førpremierer går vi gjerne på igjen!PS: Blogginnlegget er min helt ærlige mening, skrevet på frivillig basis, selv om vi fikk billettene gratis. Beklager dårlige bilder, men min lett knuste iPhone4 er ikke veldig glad i lite lys.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page