top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Blid frøken


Tiden flyr når man har det gøy, sies det. Aha, skjønner jeg hvordan Linnea plutselig ble så stor. For det er virkelig gøy å være sammen med Linnea! Hun er ikke baby på samme måte lenger, er snart 9 måneder nå og veldig deltakende i alt vi andre gjør her hjemme – og så er hun alltid blid, gliser og gjør seg til og stråler som en sol bare hun får et lite snev av oppmerksomhet.

Hun krabber i full fart etter guttene for å leke der hvor de leker, krabber avgårde for å få være med å ta ut av oppvaskmaskinen (enten det er rent eller møkkete, men det kurset får vi ta med henne en annen dag), går rundt sofabordet på jakt etter fjernkontroller og duken, dykker ned i kurven med rene klær som skal brettes og «sorterer» i en stormende fart alle klærne ut over gulvet og hun sitter ved bordet sammen med oss andre til måltidene og vil aller helst spise det vi spiser. Noe hun for så vidt også gjør, i alle fall stort sett.

Hun er som sagt nesten alltid blid, så vi skal virkelig ikke klage over godt-humør-dosen som ble henne tildelt ved adkomst. Jeg leste akkurat ett sted at det ved 9 månedersalderen gjerne har toppet seg med denne fremmedfrykten som mange barn har, men det tror jeg nok ikke Linnea har hørt om. Hun trives vel så godt hos tanter, besteforeldre, søskenbarn, venner og totalt ukjente, som hos mamma, pappa og søsken. I alle fall så godt som. Det er faktisk sånn at jeg har tenkt tanken på hvorvidt hun hadde gjort noe vesen av seg om noen fremmede hadde kommet bort og kidnappet henne og kjørt avgårde med vogna f.eks. Tror hun bare hadde syntes det var gøy, jeg! Og nei, det er ingen oppfordring til dere skumlinger der ute… 😉

Her får dere noen bilder fra dagens fotoshoot. Tante Marianne lurte veldig på hvordan den dressen fra MeToo som Linnea har på seg så ut, så da ble det en ekte fotoseanse på kjøkkenet.
5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page