top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Barack Obama møter småfolket


Vi følger innsettelsen av USAs president på Nrk2 nå, barne-tv er satt til opptak via GET-boksen vår og jeg synes det er utrolig fascinerende og fint å tenke på hvilken påvirkning Barack Obama kan komme til å ha for våre barns fremtid. Blir han en sterk leder som vil utgjøre en stor forskjell i livene deres? Jeg tror og håper det.

Jeg sitter rørt til tårer og kjenner at jeg blir fylt av håp av å høre denne mannen snakke. Og ja, jeg vet at veldig, veldig mange andre sier det samme og at det er utrolig mye som hviler på denne mannens skuldre nå, og av og til føler jeg folk sier det som at det er en negativ ting. At mange får håp av at denne mannen nå er USAs 44. president velger jeg å mene er en god ting.

Selv om barna skjønner at mor og far er opptatt av det som skjer på tven, så skjønner de nok ikke helt hva som skjer likevel. De er opptatt av om han er Kongen av USA, hvor USA er og om Ekte Mannen eller jeg har vært i USA.

…og som Noah sa i det Ekte Mannen kom tilbake fra badingen av Linnea;

«Pappa, nå har han blitt assistent!»

Er kanskje litt mer sannhet i det enn vi først tenkte? Dette er en god dag!

Oppdatert;

Få med dere denne fantastiske kommentaren ang innsettelsen fra Vox Populi. Vel er jeg positiv til Obama, men Vox setter virkelig fokus på forventningene Barack har på sine skuldre.


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page