top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Apple og jeg, hånd i hånd ♥

Ok, kanskje en smule prematurt med tittelen på innlegget her – men jeg må jo si at jeg unektelig finner det en smule festlig at jeg etter gårsdagens innlegg, allerede sitter med et Apple-produkt i mine hender. Jeg kan nesten ikke tro det, det er definitivt for godt til å være sant – men det viste seg altså at kombinasjonen verdens beste svoger på tur til USA + en liten kvitring i hans øre underveis = en helt egen iPad, just for me!


Så nå spørs det da – kommer denne iPaden til å utkonkurrere min elskede almanakk? Jeg tror ikke det. Det er lov til å beholde det nostalgiske og vakre, i tillegg til det nye, tekniske og vakre – ikke sant?

Det er forresten ikke lov til å le av hvilke apps jeg har på min iPad. Jeg har nemlig akkurat begynt å bli kjent med Apple, iTunes og dette med apps. Først trodde jeg man måtte vente til iPad også selges her i Norge, før man kunne laste ned apps. Og så fikk jeg vite at man kunne snike seg til noen apps ved å ha amerikansk iTunes-konto …men så klarte jeg jammen meg å laste ned noen apps likevel. Læringskurven på denne saken er brattere enn bratt!

Så da var det kanskje greit at det gikk som det gikk med min HTC HD2 Leo, da. Ja, at den ble ødelagt tenker jeg på. Fortsatt ikke spesielt glad for måten Elprice og HTC har taklet akkurat det på, men nå ser jeg for meg en annen drømmeløsning enn jeg gjorde tidligere; Nå vil jeg ikke ha en ny HD2 – nå ønsker jeg meg pengene tilbake, sånn at jeg kan kjøpe en iPhone!

…alle som er erfarne Apple-brukere og til dere heldige utvalgte som også har sikret dere en iPad; Alle gode råd, tips og vink mottas med enorm takk og takk og takk! Jeg lærer gjerne fra de som kan det aller best!

Men, fra leking med tekniske små duppeditter til loppekassa. Selv med et ekstremt festlig leketø foran meg, så medfører det nok ikke at arbeidsoppgaver og andre fornuftigere gjøremål utsettes på ubestemt tid. Er man selvstendig næringsdrivende, så trenger man å være streng med sin tid. Og klarer man ikke være streng med sin tid, så må man sette restriksjoner for seg selv. Så, loppekassetid nå, sånn at dagen i morgen møtes uthvilt og fornøyd!

Mon tro om jeg skal drømme om epler i kveld….

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page