top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

All ære til våren!

Det er så deilig med sånne dager som vi har hatt i dag!

Som dere kanskje så fra forrige innlegg, så inspirerte det strålende været vi har hatt her i Oslo i dag undertegnede og Ekte Mannen til å virkelig starte vårrengjøringen her og få ting unna. Vi har vasket utemøbler, lagt ut både utemøbler og alternative utemøblerFinn.no for salg. Vi har fått ryddet i alle familiemedlemmers klesskap, sortert i ulike bunker for kast, Fretex og salg. Vi har ryddet i kjøkkenskap – fått kastet gammelt ræl som ikke virker og vi har fått gitt bort til Fretex ting som virker, men som vi aldri bruker. Både alternative utemøbler og klærne er solgt og hentet allerede, så at Finn.no er en effektiv annonseringskanal, er vi ikke i tvil om!


Etter endt økt hjemme hentet vi guttene tidlig i barnehagen, tok turen til Fretex og fikk donert både klær og kjøkkensaker. Vi dro videre til verdens beste bilvaskeri, Ensjø Bilpleie (disse kommer vi til å virkelig savne når vi flytter!) – for det var jammen på tide at bilen fikk en skikkelig vårrengjøring også, innvendig og utvendig.

Etter en liten tur innom butikken for det aller nødvendigste, så rakk vi jaggu akkurat hjem til å høre isbilens gjenkjennende plinging da vi kom hjem. Er det rart vi smiler?

Og jeg må bare si; For en utrolig deilig følelse det er å gi bort ting!

Å selge ting veldig rimelig til mennesker som trenger det vi har, selv om vi kanskje kunne fått noen hundrelapper mer for det hvis vi lot budrunden sette igang, gir oss en utrolig god følelse. Godt mulig vi blir lurt og kalt naive, men det bryr jeg meg rett og slett ikke om.

Å gi til til Fretex som så selger eller gir det videre til de som trenger det, er også noe som jeg håper vi får gjort mye mer av jo mer vi får ryddet og sortert her hjemme. Det er virkelig begrenset hva vi trenger å ta med oss til Nesodden. Ikke fordi vi skal ut og kjøpe nytt nødvendigvis, men om ting har ligget lenge bakerst i et skap eller innerst på en bod, så indikerer vel det at vi ikke akkurat trenger denne tingen? Da er det virkelig bedre at andre får gjort nytte av den og at den får et nytt og bedre liv.

Nei, nå skal jeg rett og slett trekke beina godt opp i sofaen, drikke deilig te fra min nydelige kopp og lese litt i «Tusen strålende soler» (månedens bok i lesesirkelen vår) og være fornøyd med innsatsen. I morgen legges nemlig turen til Vinterbro senter for å møte foreldrene mine og få skjøte til BoligDrømmen vår, samt henge ut sammen de skjønne venninnene våre, Tanja og Jessica. Og nei, jeg skal ikke fylle opp skapene våre igjen, promise – vi skal bare titte, det er til og med gratis!

Les forresten Glamourbibliotekarens strålende innlegg i dag, om litt av samme tema som jeg har skrevet om nå. Dette er forøvrig en blogg som bør besøkes uansett, om du ikke har vært innom.

Enjoy!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page