top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Aker Brygge – vårt eget feriested!


I går bråbestemte jeg meg for å holde de minste småtrollene hjemme fra barnehagen og ta de to trollene og deres storebror med på tur til hovedstaden. Målet var å finne tante Marianne og kusine Maja og finne på noe med de. Vi møttes da vi kom i land med Nesoddbåten og begynte å tusle innover på Aker Brygge. Og Aker Brygge ble vi på resten av dagen, visst… Bryggekant i strålende solskinn, det er ikke spesielt mye som kan måle seg med det – så hvorfor traske ivei til andre steder når vi har alt vi trenger der?

Og for en dag vi fikk!

Vi gjorde små ærend, spiste deilig lunsj på Friday’s (der har de virkelig skjønt at det er viktig å legge til rette for barn på restaurant!) handlet sommerlektyre på bokhandelen, drakk deilig iskaffe – og satt i solen på bryggertorget. Ungene fikk leke under fontenen de har der og større lykke finnes vel ikke for små barn? Det ble tid til å nyte en is, og etterhvert også is nummer to, og timene forsvant som dugg for solen.Etterhvert måtte Marianne og Maja trekke hjemover, men det virket som de hadde timet sin hjemgang perfekt og hadde avtalt overlapp med en ny familie som kunne være sosiale sammen med oss; nemlig familien Pickl-Lie – og finere gjeng finnes knapt! Skjønne jenter som diller og duller med Linnea og er hennes store store idoler. Og så har de jo den skjønne klumpen, Mathias, som bare gliser og sover og gliser og sover. Det ble lekeplass og litt shopping og masse skravling.

Ungene storkoser seg med fargelegging på Friday’s!

Lekeplassen underholdt barn fra 2-9 år en god stund!

…og så, helt til slutt og selveste rosinen i pølsa, så kom min kjære Ekte Mann ned og avsluttet dagen sammen med oss. Vi tuslet rundt, fortsatt på fine Aker Brygge, og så på folk, lot ungene løpe rundt og rett og slett storkoste oss!


Man trenger virkelig ikke dra langt vekk for å kose seg. Det viktigste for oss er å få være sammen, gjøre noe som vi ikke gjør hver dag, få være sosiale med andre og få nyte sol, vann og is i deilige temperaturer. Dét er sommer for oss og på mandag begynner Ekte Mannen sin tre ukers ferie og vi gleder oss til mange slike dager sammen!

Hva betyr sommer for deg og dine?

2 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page