top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Håp

Yes, fornøyd med amerikanerene i dag – rekordstor valgdeltakelse, og ikke nok med at flere amerikanere stemte, men de stemte på en kandidat som jeg tror kan gjøre en forskjell. Ikke at jeg har satt meg alt for godt inn i dette presidentvalget, men det jeg har sett av Obama gjør meg håpefull. Håpefull og rett og slett litt rørt. Dette er et historisk valg, en historisk dag. Dette viser at alt er mulig, verden går fremover og vi som mennesker utvikler oss. Sånt finner jeg håp i, håp jeg kan bruke til hverdags, rett og slett.

Klikk dere inn på linken under, og få med dere Obamas acceptance-speach; Obama – Change, yes we can!

Update: Inne hos VirrVarr ligger det en helt genial illustrasjon som viser hvorfor dagen i dag er historisk. Løp inn og ta en titt.

Update II: Minneapolise har skrevet fantastisk bra om hennes opplevelser rundt valget av Obama, og spesielt fordi hun faktisk bor i USA for tiden, så synes jeg dette bør leses. Hun har klart å summere opp mine følelser og tanker rundt dette valget på en helt genial måte.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page