top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

3 år tre dager til ende


Vi kom på verdens mest geniale ide i år; Arrangerte barnebursdag i barnehagen til gutta fra kl 12-14 på lørdag, og så hadde vi familieselskapet her hjemme fra kl 15. Med andre ord; Alt samlet på en dag, så fikk vi dagen i dag til å komme oss på.
Nei, nå skal jeg sette meg ned med mine to eldste barn og male litt. Kanskje unner vi oss et stykke av marsipankaka fra i går, og det som er helt sikkert er at det endelig blir fiskegrateng til middag. Ettersom vi ikke har hatt komfyr med undervarme på en stund nå, så har det blitt lite med stekovn-krevende mat. Den tid er forbi, takket være snille mennesker og vår annonse på Finn.no. Det er så deilig med sånne gufsne søndager, synes jeg. Jeg ser fint for meg at det blir laget litt god te utover kvelden, ullpleddet som vi fikk til bryllupet vårt av våre fantastiske venner i Bergen, Roy & Christina, blir tatt frem og så er det en ny episode med Himmelblå. Mer trenger jeg ikke for å få varme i sjel og kropp.

Og vips, så er jeg klar for en ny uke.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page