top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Å like eller ikke like


Da er jeg endelig igang med månedens bok i Lesesirkelen vår – «Utvalgte emner i katastrofefysikk» av Marisha Pessl. Tanken om at vi skulle få god tid til lesing i løpet av juleferien, var nok en smule naiv. Jeg fikk i alle fall ikke åpnet boken, men nå er jeg altså så vidt igang.

Det er litt rart å skulle starte på en bok man har hørt så utrolig mye vidt forskjellig om. Den har fått flust av strålende anmeldelser og jeg har flere venner som anbefaler denne på det sterkeste. På den andre siden har jeg en søster som sier hun ikke kommer helt inn i boka og som ikke blir klarer å bli revet med. Hun har snart lest 100 sider og med en bok på nesten 700 sider totalt, så synes jeg det blir tøft å starte om den ikke fenger i løpet av de første 50 sidene. Jeg har også lest hva Bookhouse Girls har skrevet om boka – rett og slett at hun ga opp lesingen etter to forsøk. Sånt blir man jo skeptisk av. Ikke fordi alle må like samme boken, men jeg ble unektelig spent på om jeg skulle klare å prioritere tid til å lese denne boken. Det er slitsomt med bøker som det blir et ork å fullføre. Men – nå er jeg altså i gang og status så langt (det vil si side 32); Jeg koser meg.

To be continued…

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page